Dok je Torcide bit će i Hajduka

Pjesma kaže "tuđi čovik nikad neće znati što to veže dalmatinske ljude". Isto tako stranac nikad neće znati što to veže Hajduk i njegove navijače. Svi oni kojima Dalmacija nije u krvi mogu samo zavidno maštati da će jednom biti dio nečega onako veličanstvenog. Ako za Barcelonu kažu "mas que un club"

Opet redovi za Hajduka, za to nema racionalnog objašnjenja

Ove sezone, više nego svih godina do sad, momčad Hajduka treba i zaslužuje podršku. To su zaslužila djeca koja su sinoć onako porazila Split u gradskom derbiju. Oni su pravi Hajduci! Hrabri, beskompromisni borci! Oni zaslužuju pune tribine. Zbog njih će Splićani pregoriti vrlo visoku cijenu karte.

"...u zemlji seljaka na brdovitom Balkanu"

ko smo od Seve i Vjekoslave Huljić stvorili umjetnice, ako su nam Ava i Modni Mačak viđene ličnosti čije se mišljenje uvažava, ako nam je Luka glavni problem, pa zar nije logično da nam onda i Čačić bude alfa i omega?! Ako se onaj tko ode iz države smatra pametnim, ako je mladima smisao života subotnji izlazak, ako je jedina potrebna, ali neophodna kvalifikacija u potrazi za posao rodbinska veza, je li zaista iznen

'Bili tići' bi trebali igrati hajdučki, a šefovi im kukavice!

Svi se zaklinju u veliki klub, a vode ga bez kičme i karaktera. Ako uprava Hajduka istinski ne spozna da upravljaju klubom duge povijesti i prepoznatljivog imena, onda se Hajduk nikad neće ni vratit na te slavne staze. Ako se oni u foteljama vode malograđanskim i provincijalskim ciljevima, neće ni igrači poštovati dres koji nose.