Od vrućine pobjegnite u Cineplexx kina

Novi kino tjedan u Cineplexxu obilježit će dugoočekivana ekranizacija Herkula s Dwayne Johnsonom u naslovnoj ulozi.

Planet majmuna: Revolucija u Cineplexxu

Nova nacija genetski evoluiranih majmuna koje predvodi Caesar nađe se u opasnosti od šačice ljudi koja je preživjela razarajući virus prije deset godina.

Posljednji Monty Python Live uživo u Cineplexxu

Monty Python Live (mostly), iz Londonske O2 arene, 20. srpnja od 20:00h izravno se prikazuje i u Cineplexxu City Center one Split.

Ohladite se uz nove kino hitove u Cineplexxu

Obiteljski kaos, Poštar Pat i Walking On Sunshine najavljuju novi kino tjedan u Cineplexxu.

Cineplexx kino nudi brojne alternative nogometu

Dok je Svjetsko nogometno prventsvo veliku većinu prikovalo uz televizore, novi Cineplexx kino tjedan nudi brojne alternative za one malo manje nogometne entuzijaste.

Autoroboti se vraćaju u Cineplexx

Četvrti nastavak epske borbe dobra i zla, pod redateljskom palicom Michaela Baya i glumačkom ekipom koju predvodi Mark Walhberg, donosi još više akcije, još više transformacija...

Tri nova filma u Cineplexxu

Novi kino tjedan u omiljenom Cineplexx kinu u City Centru one Split donosi tri nova naslova u kojima ćete zasigurno uživati!

Dan za obitelj, ove subote u Cineplexxu

Uz cijenu karte već od 20 kn, očekuju vas super iznenađenja Dukatina i 24 sata zabavnika, druženje s maskotama, i mnoge tematske aktivnosti!

Novo u Cineplexxu: Po jedan ženski, sportski i domaći film

U filmu Osveta na visokim petama naslovnu ulogu nosi kraljica komedija Cameron Diaz, koja je zajedno sa ženom i ljubavnicom svog dečka u potrazi za osvetom tom istom dečku!

Cineplexx: Četiri nova filma, Bila noć i Ladies Night

Cineplexx je ponosni sponzor Omladinske škole Hajduka, a ovakvim akcijama samo se još više učvršćuje ova odlična suradnja najjačeg dalmatinskog brenda i najuspješnijeg kino prikazivača u regiji.

Blagdanski vikend provedite u Cineplexxu

Idući tjedan najavljujemo Bilu noć, 24. travnja za avanturistički spektakl „Čudesni Spider-Man 2“ i Ladies Night u petak, 25. travnja za hit komediju „Osveta na visokim petama“!

Novi filmovi u kinu Cineplexx

Ovaj tjedan je poseban za sve ljubitelje animiranih hitova i neponovljivog Schwarzeneggera!

Novo u Cineplexxu: Superjunaci, komedija i akcijska avantura

Iako službena kino distribucija počinje tek sljedećeg četvrtka, već ove subote i nedjelje oni najmlađi mogu uživati u pretpremijernim projekcijama animiranog hita „Rio 2“!

Muppeti i kino hit "Različita" u Cineplexxu

Na radost onih najmlađih, ali i onih nešto starijih, Muppeti su se vratili!

"Need for Speed" konačno u Cineplexx kinu

Konačno možemo uživati u ekranizaciji jedne od najpopularnijih video igara koja se svojom popularnošću i zaradom može mjeriti s najvećim holivudskim blockbusterima.